De Startende Ondernemer

Bouw je succesvolle onderneming met slimme technologie en AI.

Voor starters < 2 jaar actief

By Daan Driessen

ElevatorCards

Ben je een startende ondernemer en weet je niet waar je moet beginnen met het opzetten van je bedrijf, hoe je klanten kunt vinden of hoe je hen effectief kunt benaderen?

‘De Startende Ondernemer’ is speciaal ontworpen om je door deze vroege uitdagingen te loodsen met de kracht van technologie en AI.

Dit traject leert je de essentiële stappen voor het bouwen van een succesvol bedrijf, van klanten krijgen tot relatiebeheer, door gebruik te maken van slimme tools die je bedrijf een vliegende start geven. Met ‘De Startende Ondernemer’ zet je niet alleen je eerste stappen in ondernemerschap, maar zorg je ook voor een sterke basis voor aanhoudend succes.

Laat je niet ontmoedigen door een moeilijke start; ik ben hier om je te begeleiden bij elke stap naar een geoptimaliseerd en succesvol bedrijf.

Begrijpen wat ‘De Startende Ondernemer’ inhoudt is één ding, maar de overstap maken naar een geoptimaliseerde start van je bedrijf is iets anders. Maak je geen zorgen, ik ben hier om die overgang soepel te laten verlopen.

Ik ben Daan Driessen, 10 jaar ondernemer in de digitale wereld

Als oprichter van Connecting Humans en de bedenker van het traject ‘De Startende Ondernemer’ vertel ik graag meer over hoe ik tot dit traject ben gekomen.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik met Aikly Webdesign vele (startende) ondernemers geholpen bij het opzetten hun website om de online zichtbaarheid te vergroten.

Sinds 1 jaar+ heb ik mij volledig gericht op AI en slimme technologieën. Deze kennis wil ik nu gebruiken om startende ondernemers te ondersteunen bij het efficiënt opbouwen van hun bedrijf.

Met ‘De Startende Ondernemer’ wil ik mijn kennis over AI en slimme technologieën gebruiken om jou als nieuwe ondernemer te helpen.

Dit traject geeft je de tools die je nodig hebt om je bedrijf slim en succesvol op te starten. Samen werken we aan een sterke basis voor jouw onderneming.

Voordelen die je mag verwachten

Sterke start

We kijken welke tools jou kunnen ondersteunen in het opzetten van je bedrijf

Technologie en AI

Word vaardig in het gebruiken van AI Tools als ChatGPT, Copilot & Midjourney.

Loop voorop

Krijg een voorsprong op je concurrent en loop voor met nieuwe technologie.

Wat anderen zeggen

Coming soon

(Tot de tijd dat de eerste trajecten zijn afgesloten 20% korting op de trajecten)

Hierna zullen de eerste reacties hier toegevoegd worden.

Hoe het werkt

E

Week 1: Introductie en Analyse

We starten met een kennismaking en een diepgaande analyse van je huidige werkprocessen.

E

Week 2-5: Ontwikkeling, in gebruik nemen en Training

Gedurende drie weken werken we aan de ontwikkeling & implementatie van door mij op maat gemaakte GPTs & gekozen technologie.

Compleet met hands-on training om ervoor te zorgen dat je comfortabel en efficiënt met deze nieuwe methoden kunt werken.

E

Week 9: Evaluatie

We kijken terug naar het traject en hoe het de afgelopen weken is verlopen. Zijn er nog dingen waar je tegenaangelopen bent dan nemen we die door.

Wat krijg je

R

Gebruik technologie om nieuwe klanten krijgen

Ik werk met een aantal methode die vooral in de B2B markt erg goed werken.

R

Technologie en AI

Word vaardig in het gebruik van geavanceerde AI-tools zoals ChatGPT, Copilot en Midjourney. Blijf vooroplopen in je vakgebied door inzet van de nieuwste technologieën.

R

Slimmere bedrijfsvoering

Automatiseer routineklussen met op maat gemaakte oplossingen en focus op de aspecten van je werk die echt belangrijk zijn.

R

Op maat gemaakt

Ontvang persoonlijke automatiseringen en GPTs specifiek ontworpen voor jouw bedrijfsbehoeften, inclusief training over hoe deze effectief te gebruiken.

R

1-op-1 Begeleiding

Elk aspect van het traject wordt afgestemd op jouw unieke situatie, waardoor je sneller en efficiënter je doelen bereikt.

R

Diepgaand inzicht

Ik duik diep in jouw werkprocessen en uitdagingen om precies te begrijpen waar verbeteringen nodig zijn. Samen ontwikkelen we strategieën die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Interessen gewekt?

Plan een vrijblijvende afspraak in.

Hierin bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.