De Vrije Ondernemer

Succesvol ondernemen in minder tijd.

By Daan Driessen

ElevatorCards

Wist je dat veel ondernemers en freelancers 40 uur+ per week werken, maar een groot deel van die tijd inefficiënt gebruiken door handmatige en repetitieve taken?

En dat een gemiddelde freelancer moeite heeft om een balans tussen werk en privé te vinden, wat leidt tot stress en een lagere levenskwaliteit?

Het is tijd om afscheid te nemen van deze verouderde werkwijze. Stap in de toekomst van ondernemen met ‘De Vrije Ondernemer’, een traject waar visie, innovatie en succes samenkomen.

‘De Vrije Ondernemer’ verandert de werkweek van ondernemers door slimme inzet van technologie en AI. Dit traject, ontwikkeld door mij, maakt een efficiëntere werkweek haalbaar zonder verlies van inkomsten. Mijn eigen ervaring en de positieve impact op mijn leven zijn het bewijs dat verandering niet alleen mogelijk is, maar ook bevorderlijk voor zowel je professionele als persoonlijke leven.

Begrijpen wat ‘De Vrije Ondernemer’ inhoudt is één ding, maar de overstap maken naar een geoptimaliseerde werkweek is iets anders. Maak je geen zorgen, ik ben hier om die overgang soepel te laten verlopen.

Ik ben Daan Driessen, 10 jaar ondernemer in de digitale wereld

Als oprichter van Connecting Humans en de bedenker van het traject ‘De Vrije Ondernemer’ vertel ik graag meer over hoe ik tot dit traject ben gekomen.

Mijn reis naar een effectievere werkweek begon 10 jaar geleden toen ik mijn bedrijf Driessen ICT Diensten begon. Als ondernemer ben ik constant op zoek naar manieren om slimmer te werken, niet harder. Dit leidde me naar de wereld van slimme technologie en AI, waar ik ontdekte dat het mogelijk was mijn werkweek behoorlijk te verkorten zonder inkomsten te verliezen.

Mijn eigen succes met deze aanpak maakte me enthousiast om anderen te helpen hetzelfde te bereiken. Daarom heb ik ‘De Vrije Ondernemer’ opgezet. Het is mijn missie om jou te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om efficiënter te werken, meer vrije tijd te hebben en toch je bedrijf te laten groeien. Laten we samen aan de slag gaan om jouw werkweek te transformeren.

Voordelen die je mag verwachten

Geoptimaliseerd Werken

Leer hoe je jouw werkweek kan inkorten, zonder inkomsten te verliezen.

Technologie en AI

Word vaardig in het gebruiken van AI Tools als ChatGPT, Copilot & Midjourney om voorop te blijven in je vakgebied.

Balans Werk/Privé

Krijg meer controle over je agenda.

Wat anderen zeggen

Coming soon

(Tot de tijd dat de eerste trajecten zijn afgesloten 20% korting op de trajecten)

Hierna zullen de eerste reacties hier toegevoegd worden.

Hoe het werkt

E

Week 1: Introductie en Analyse

We starten met een kennismaking en een diepgaande analyse van je huidige werkprocessen.

E

Week 2-5: Ontwikkeling, in gebruik nemen en Training

Gedurende drie weken werken we aan de ontwikkeling &  implementatie van door mij op maat gemaakte automatiseringen / GPTs.

Compleet met hands-on training om ervoor te zorgen dat je comfortabel en efficiënt met deze nieuwe methoden kunt werken.

E

Week 9: Evaluatie

We kijken terug naar het traject en hoe het de afgelopen weken is verlopen. Zijn er nog dingen waar je tegenaangelopen bent dan nemen we die door.

Wat krijg je

R

10% tot 25% Efficiënter werken

Afhankelijk van het gekozen traject, leer je hoe je jouw werkweek kunt inkorten zonder inkomsten te verliezen.

R

Technologie en AI

Word vaardig in het gebruik van geavanceerde AI-tools zoals ChatGPT, Copilot en Midjourney. Blijf vooroplopen in je vakgebied door inzet van de nieuwste technologieën.

R

Slimmere bedrijfsvoering

Automatiseer routineklussen met op maat gemaakte oplossingen en focus op de aspecten van je werk die echt belangrijk zijn.

R

Diepgaand inzicht

Ik duik diep in jouw werkprocessen en uitdagingen om precies te begrijpen waar verbeteringen nodig zijn. Samen ontwikkelen we strategieën die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

R

Op maat gemaakt

Ontvang persoonlijke automatiseringen en GPTs specifiek ontworpen voor jouw bedrijfsbehoeften, inclusief training over hoe deze effectief te gebruiken.

R

Balans werk/privé

Krijg meer controle over je agenda en creëer een betere balans tussen werk en privéleven.

R

1-op-1 Begeleiding

Elk aspect van het traject wordt afgestemd op jouw unieke situatie, waardoor je sneller en efficiënter je doelen bereikt.

Interessen gewekt?

Plan een vrijblijvende afspraak in.

Hierin bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

En welk traject het beste bij jouw behoeften past.