Traject

De Vrije

Ondernemer

Succesvol ondernemen in minder tijd.
De Vrije Ondernemer

Ontdek of ‘De Vrije Ondernemer’ bij jou past. Wij staan aan de start van een nieuw traject, gericht op het veranderen van de werkweek van ondernemers door het slim inzetten van technologie en AI. Als bedenker van ‘De Vrije Ondernemer’ ben ik zelf het bewijs dat een efficiëntere werkweek, zonder verlies van inkomsten, haalbaar is. Mijn ervaring en de positieve impact op mijn eigen leven zijn de drijfveren achter dit traject. Ik wil deze mogelijkheden nu met jou delen.

Is dit traject iets voor jou? Dat ontdekken we graag samen. Een voorwaarde is dat je interesse hebt in het leren werken met slimme technologie en AI, en een mindset hebt die gericht is op het omarmen van veranderingen. Door onze vragenlijst in te vullen, krijgen we een beeld van jouw huidige situatie en of ‘De Vrije Ondernemer’ de start kan zijn tot jouw nieuwe werkweek.

Hoe het werkt

In ‘De Vrije Ondernemer’ ga je in 6 weken naar meer efficiëntie in je werk. Elke week focussen we op een specifiek aspect van jouw bedrijfsvoering en hoe technologie en automatisering daar positieve veranderingen in kunnen brengen.

Week 1: Introductie en Analyse

We starten met kennismaking en een diepgaande analyse van je huidige werkprocessen.

Week 2-5: Implementatie en Training

Gedurende vier weken werken we aan de implementatie van door mij op maat gemaakte automatiseringen / GPTs. Compleet met hands-on training om ervoor te zorgen dat je comfortabel en efficiënt met deze nieuwe methoden kunt werken.

Week 6: Integratie en Optimalisatie

In de laatste week richten we ons op het integreren van alle geleerde technieken en tools in je dagelijkse werkzaamheden. We optimaliseren de processen verder en zorgen ervoor dat je klaar bent om zelfstandig verder te gaan.

Voordelen

In ‘De Vrije Ondernemer’ ga je concrete resultaten zien die je werk en leven veranderen.

10% tot 25% efficiënter Werken: Leer hoe je jouw werkweek naar 30* uur kan brengen, zonder inkomsten te verliezen.

Technologie en AI: Word vaardig in het gebruiken van AI Tools als ChatGPT, Copilot & Midjourney om voorop te blijven in je vakgebied.

Slimmere bedrijfsvoering: Zet technologie in om routineklussen te automatiseren en focus op werk dat er echt toe doet.

Op maat gemaakt: Er worden op maat gemaakte automatiseringen / GPTs gemaakt en je krijgt training hoe deze te gebruiken.

Balans Werk/Privé: Krijg meer controle over je agenda.

*Het traject omvat twee opties: een basis traject voor 10% en een uitgebreid traject voor 25% efficiëntieverbetering. Voor beide traject opties geld dat er altijd van te voren een vragenlijst ingevuld moet worden om te bekijken wat haalbaar is.

Over de oprichter

Hallo, ik ben Daan Driessen, de persoon achter ‘De Vrije Ondernemer’. Mijn reis naar een effectievere werkweek begon 10 jaar geleden toen ik mijn bedrijf Driessen ICT Diensten begon. Als ondernemer ben ik constant op zoek naar manieren om slimmer te werken, niet harder. Dit leidde me naar de wereld van slimme technologie en AI, waar ik ontdekte dat het mogelijk was mijn werkweek behoorlijk te verkorten zonder inkomsten te verliezen.

Mijn eigen succes met deze aanpak maakte me enthousiast om anderen te helpen hetzelfde te bereiken. Daarom heb ik ‘De Vrije Ondernemer’ opgezet. Het is mijn missie om jou te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om efficiënter te werken, meer vrije tijd te hebben en toch je bedrijf te laten groeien. Laten we samen aan de slag gaan om jouw werkweek te transformeren.

Lees hier volledige over mij verhaal.

Prijs

Neem de controle over je werkweek met een investering die je leven verandert. ‘De Vrije Ondernemer’ biedt je de kennis, tools en ondersteuning om efficiënter te werken en meer te genieten van het leven.

 

Voor hoeveel vrij tijd kies jij?

Traject (10% Efficiëntieverbetering)

 

 • Traject kosten: €2500
 • Maandelijkse kosten: €40 incl. ChatGPT Teams licentie
 • Focus: AI-training, basisoptimalisatie van werkprocessen en effectief gebruik van bestaande, gratis of standaard tools.
 • Garantie: 10%+ efficiënter werken.
 • Inhoud: Diepgaande analyse, training in nieuwe tools, en AI-integratie.

Traject (25% Efficiëntieverbetering)

 

 • Traject kosten: €2500
 • Maandelijkse kosten: €175 incl. alle benodigde software licenties
 • Focus: Dit traject omvat alles van Optie 1, maar gaat verder met de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde automatiseringen, het gebruik van betaalde software en meer gepersonaliseerde AI-oplossingen.
 • Garantie: 25%+ efficiënter werken.
 • Inhoud: Alles uit Optie 1 plus ontwikkeling van gepersonaliseerde automatiseringen, toegang tot en training voor geavanceerde AI-tools en betaalde softwarelicenties.

De investering in ‘De Vrije Ondernemer’ is een investering in een efficiëntere toekomst. Je betaalt niet alleen voor een dienst, maar voor een blijvende verandering in hoe je werkt en leeft. Krijg de tools en ondersteuning die je nodig hebt in een steeds veranderende wereld.

Ben jij klaar voor de verandering?

Ontdek of ‘De Vrije Ondernemer’ bij jou past. Wij staan aan de start van een nieuw traject, gericht op het veranderen van de werkweek van ondernemers door het inzetten van (slimme)technologie en AI.

Is dit traject iets voor jou? Dat ontdekken we graag samen. De belangrijkste voorwaarde is dat je interesse hebt in het leren werken met slimme technologie en AI, en een mindset hebt die gericht is op het omarmen van veranderingen. Door onze vragenlijst in te vullen, krijgen we een beeld van jouw huidige situatie en of ‘De Vrije Ondernemer’ de start kan zijn tot jouw nieuwe werkweek.

FAQ

Voor wie is 'De Vrije Ondernemer' bedoeld?

Dit traject is speciaal ontworpen voor ondernemers en ZZP’ers die hun werkweek willen optimaliseren door slimme technologie en AI in te zetten. Het is ideaal voor diegenen die een balans tussen werk en privéleven nastreven zonder in te leveren op hun inkomsten.

Wat is een GPT?

GPTs zijn aanpasbare AI-modellen die specifiek voor bedrijfstoepassingen kunnen worden ontwikkeld, waardoor taken efficiënter en effectiever uitgevoerd kunnen worden.

Hier zijn drie voorbeelden van bedrijfsgerelateerde GPT-toepassingen:

LinkedIn Post Schrijver: Een gespecialiseerde GPT die helpt bij het creëren van boeiende en professionele LinkedIn posts, gericht op netwerkopbouw en persoonlijke branding, met aandacht voor de laatste trends en algoritmes.

SEO Teksten Schrijven: Een GPT getraind in SEO-principes om hoogwaardige, zoekmachinevriendelijke content te genereren die de online zichtbaarheid en ranking van een website verbetert.

Business Coach: Een AI die ondernemers en managers adviseert over strategieën voor bedrijfsgroei, productiviteitsverhoging en probleemoplossing, op basis van best practices en actuele marktinformatie.

  Wat maakt dit traject anders dan andere programma's?

  ‘De Vrije Ondernemer’ onderscheidt zich door een sterke focus op de integratie van technologie en AI in dagelijkse werkprocessen. Dit is geen algemeen programma; het is een specifieke weg naar efficiëntie, ontworpen door iemand die hier zelf continu mee bezig is.

  Hoeveel tijd moet ik investeren in het traject?

  Naast de wekelijkse sessies, die elk ongeveer een uur duren, raden we je aan om wekelijks enkele uren te reserveren voor het toepassen en oefenen van wat je hebt geleerd. De exacte tijd kan variëren, afhankelijk van je huidige vaardigheden en hoe snel je de nieuwe tools en technieken oppikt.

  Is de investering in het traject inclusief alle benodigde tools en software?

  Ja, de eenmalige investering in het traject dekt niet alleen de persoonlijke begeleiding en training, maar ook de kosten voor alle essentiële software en tools gedurende de eerste 6 weken. Na het traject bepaald welke optie je hebt gekozen wat de kosten per maand zijn.

  Welke software zit inbegrepen?

  Dit is erg afhankelijk van wat ik denk dat nodig is om de efficientie te behalen. Wat er zeker in het software pakket zit is ChatGPT Teams of Microsoft Copilot.