Voorbeelden

Eerst! Wat zijn GPTs

Wij werken veel met GPTs omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit een fijne en makkelijke manier is om efficiëntie te behalen in je repeterende taken. GPTs werken binnen ChatGPT en worden specifiek getrained voor 1 doel. Ik heb bijvoorbeeld een GPT voor mijn LinkedIn posts. Deze is specifiek goed in LinkedIn berichten schrijven doordat deze daarvoor getrained is.

GPT
Automatisering van de onboarding van nieuwe potentiële klanten

Implementeer een systeem dat automatisch nieuwe leads opvangt en ze door een gestroomlijnd onboardingproces leidt. Dit omvat het versturen van welkomstemails, het verzamelen van essentiële informatie en het plannen van een introductiegesprek.

GPTs voor snellere en betere social media posts

 

Gebruik op maat gemaakte GPT-modellen om in enkele minuten aantrekkelijke en effectieve social media content te creëren. 

GPTs voor het creëren van webteksten

Zet GPTs in om hoogwaardige, SEO-vriendelijke webteksten te genereren, van blogposts tot productbeschrijvingen. Dit versnelt het contentcreatieproces aanzienlijk en zorgt voor consistentie in je online aanwezigheid.

GPTs voor het schrijven van nieuwsbrieven

Maak gebruik van geavanceerde GPT-modellen om boeiende nieuwsbrieven te produceren die je abonnees willen lezen. Dit vermindert de tijd die nodig is voor het samenstellen van nieuwsbrieven en verhoogt de kans op hogere open- en klikpercentages.

Automatisering voor het eenvoudig inplannen van afspraken met klanten

Implementeer een online boekingssysteem dat het voor klanten gemakkelijk maakt om afspraken in te plannen op een moment dat voor beide partijen geschikt is. Dit elimineert het heen-en-weer mailen en zorgt voor een soepelere klantervaring.

Geautomatiseerd meetings transcriberen & samenvatten

Maak gebruik van spraak-naar-tekst technologieën en AI-samenvattingstools om meetings automatisch te transcriberen en de belangrijkste punten samen te vatten. Dit bespaart waardevolle tijd na vergaderingen en zorgt ervoor dat actiepunten duidelijk zijn gedocumenteerd en gemakkelijk te volgen.

Efficiëntie optimalisaties op maat

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat voor toepassingen er gemaakt kunnen worden voor bedrijven met de kracht van GPTs en andere slimme technologieën. Ieder bedrijf is uniek, en dat maakt dat we per bedrijf kijken waar de meeste efficiëntie te behalen is.

Het is belangrijk voor mij om te achterhalen waar de meeste tijd naartoe gaat binnen jouw bedrijf, zodat we gerichte oplossingen kunnen bieden die echte verandering teweegbrengen. Door samen te werken, kunnen we de processen identificeren die toe zijn voor verbetering en een plan opstellen dat jouw bedrijf naar een hoger niveau van efficiëntie tilt.