Workshops bij Connecting Humans

ChatGPT, Microsoft Copilot & AI inspiratiesessies

By Daan Driessen

ElevatorCards

Welkom bij de workshops van Connecting Humans! Wij zijn dé plek voor bedrijven die slim willen werken met AI. Onze workshops zijn speciaal ontworpen om jouw team te inspireren en te onderwijzen over de praktische toepassingen van kunstmatige intelligentie in hun dagelijkse werk. Of je nu net begint met AI of al enige ervaring hebt, wij hebben de juiste sessie voor jouw bedrijf.

Opdrachtgevers

Ik ben Daan Driessen, 10 jaar ondernemer in de digitale wereld

Als oprichter van Connecting Humans en gepassioneerd trainer vertel ik graag hoe ik mijn expertise inzet in mijn workshops.

Passie voor training geven

Mijn enthousiasme voor training begon 15 jaar geleden tijdens mijn afstudeeropdracht bij een verzorgingstehuis, waar ik iPad-lessen gaf aan senioren zodat zij beter in contact konden blijven met hun familie.

Deze ervaring legde de basis voor mijn aanpak: duidelijke uitleg, interactieve sessies en een focus op praktische toepassingen.

Mijn workshops

Sinds 2022 richt ik mij volledig op AI en slimme technologieën. Deze kennis gebruik ik nu om bedrijven en individuen te ondersteunen bij het efficiënt toepassen van AI in hun dagelijkse werk. In mijn workshops zorg ik ervoor dat complexe onderwerpen begrijpelijk worden gemaakt en direct toepasbaar zijn.

Ik geloof in de kracht van AI om de efficiëntie en kwaliteit van werk te verbeteren. Mijn workshops zijn ontworpen om direct waarde toe te voegen aan jouw team en organisatie.

Voordelen die je mag verwachten

w

Duidelijke uitleg

Complexe onderwerpen eenvoudig maken.

Interactie

Veel ruimte voor vragen en discussies.

Z

Praktische toepassingen

Direct toepasbare kennis voor jouw dagelijkse werkzaamheden.

T

Persoonlijke aandacht

Aandacht voor de specifieke behoeften van jouw bedrijf of team.

Wat anderen zeggen

Interessen gewekt?

Plan een vrijblijvende kennismaking in.

Hierin bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Liever bellen? Dat kan naar 0655186121.

Of mail naar Daan@connectinghumans.nl